torstai 17. kesäkuuta 2010

Lainarahaa ja pohjakuvia

Kuvat valmistuivatkin hyvissä ajoin, varsinainen takaisku olikin se, ettemme saaneet rakenne- ja perustussuunnitelmia ajoissa. Siis projektin varsinainen aloitus siirtyy pakostakin ensi keväälle. Nyt ei kuitenkaan lannistuta: Meillä on hyvää aikaa raivata tontilta puut, kilpailuttaa kaikki materiaalit sekä tehdä talven aikana mahdollisimman paljon hankintoja. 


Muutaman muutoksen jälkeen olimme lopullisiin kuviin erittäin tyytyväisiä. Arkkitehti oli hyvin toteuttanut toiveemme ja kuunnellut meitä. Ainoa yllätys oli kaavan asettamat rajoitukset, ei tähän olisi itse pystynyt. 

Rakennuslupahakemus allekirjoitettiin tiistaina. Vielä maanantaina pähkäilimme keltaisen sävyjä. Minä kun olisin halunnut valkoisen talon mustalla katolla, mutta kaava ja kaupunki sanoivat toista. Katon tulee olla ruskea ja seinien keltaiset. Siispä päädyimme mustanruskeaan ja ihan vaaleankeltaiseen. Saapa nähdä, meneekö läpi.

Lainan ensimmäinen eräkin on nostettu. Olihan noita laskujakin kertynyt ihan kiitettävästi. Tästä tämä lähtee. Pikkuhiljaa, aavistuksen hitaammin kuin oli alunperin tarkoitus.

4 kommenttia:

 1. Kätsyn näköinen pohja. Mikä tuo L-muotoinen katkoviiva hässäkkä olohuoneessa on?

  VastaaPoista
 2. Kiitos!

  Se on meidän sohvamme. Meillä on aika iso sohva, ja pähkäilimme, mahtuuko rotjake ollenkaan olohuoneeseen. Arkkitehti päätti sitten kokeilla :)

  Tuosta puuttuu vielä yläkerta ja kellari.

  VastaaPoista
 3. Voi itku, on varmaan tuskastuttavaa odottaa ensi kevääseen saakka, kun kerran piirustukset ovat jo valmiina! Mutta totta tuokin on, että hyvä puoliakin löytyy. Ehditte todella hyvin varata tarvikkeita, kilpailuttaa kaikki mahdolliset tahot rauhassa, suunnitella keittiön... :)

  Tervetuloa myös seuraamaan meidän blogia, aloittelimme itse tänä keväänä jo hommat!

  http://operaatioahava.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Katopa vaan, olin kuin olinkin kommentoinut tätä blogia jo aikaisemmin ja jopa mainostanut omaamme! Pikkuisen alan olemaan sekaisin näistä blogeista... :D

  VastaaPoista